Bel ons voor deskundig advies: (038) 46 80 200

ALM - Superieur voor uw interieur

Maja Van der Pols en Dennis Bouwhuis

Het samenwerkende Zwolse Odeon De Spiegel theaters en ALM hebben op twee manieren een goede relatie. Allereerst voert ALM met enige regelmaat werkzaamheden uit voor de twee theaters. En ten tweede sponsort ALM met plezier dit Zwolse brandpunt van cultuur. Een gesprek met Maja van der Pols en Dennis Bouwhuis van Odeon De Spiegel: “Alles draait hier om sfeer en ALM draagt daar met haar interieurwerk, plafonds en wanden aan bij.” 

Intensieve samenwerking met ALM

Naast het sponsorschap ging ALM ook al ettelijke malen aan de slag voor Odeon De Spiegel theaters. Maja van der Pols: “Je mag stellen dat ALM onze huisleverancier is voor zowel wanden en plafonds als interieurwerk. Uiteraard vragen we per project om een heldere en concurrerende offerte en vaak voldoet ALM volledig aan onze eisen en krijgt zij de opdracht.” Dennis Bouwhuis: “Het is heel prettig samenwerken met ALM. Wat ons altijd weer opvalt, is dat ALM kleine opdrachten net zoveel aandacht geeft als grote opdrachten. Da’s toch een soort bevlogenheid die je dan merkt.” 

Sterk in twee disciplines 
Dennis Bouwhuis: “ALM is actief op twee fronten. Enerzijds wanden en plafonds en anderzijds interieurwerk. Het zou kunnen zijn dat opdrachtgevers van ALM of van het één of van het andere gebruik maken. Wij, van Odeon De Spiegel theaters, kennen beide sterktes van ALM en benutten die ook. Plafonds en wanden installeren betekent vakkundig meters maken en interieurwerk vereist juist aandacht voor elke vierkante centimeter. Je merkt dat ALM beide uiteenlopende disciplines heel goed beheerst. Het is voor ons ideaal hiervoor zaken te kunnen doen met één partner. Daardoor bereik je veel meer een eenheid tussen alle inrichtingselementen van je interieur.”

Maja Van der Pols en Dennis Bouwhuis